Pozdravljeni vsi novi in redni obiskovalci spletnih strani Nadškofije Ljubljana. V naslednjih mesecih bomo z rednimi prispevki predstavljali vsebine, ki jih ponujamo, z željo, da bi vam spletno stran še bolj približali. Vedno smo veseli tudi vaših pobud in komentarjev preko elektronske pošte: [email protected].

Na naslovni spletni strani vas čaka kar nekaj zavihkov, ki jih bomo predstavili v prihodnje. Pod so 3 najbolj pomembne novice, za njimi pa sledi še 8 novic. Prizadevamo si, da bi novice objavljali kar se da hitro in redno. Na desni strani najdete osnovne podatke Nadškofije, ter pozdravni film, v katerem nadškof metropolit msgr. Stanislav Zore OFM pozdravi nove obiskovalce naših spletnih strani. Misel tedna, ki jo črpamo iz papeževe posinodalne spodbude Radost ljubezni, naj vam pomaga pri osebni rasti v družini. Pod tem imate povezavo na nadškofovo stran na Facebooku, za katero ste prav tako vabljeni, da jo všečkate. V tem desnem delu najdete še povezavi do dnevne Božje besede ter spletne strani Pridi.com.

Sledi vmesni del, ki ga občasno menjavamo. Nekaj mesecev je bilo to mesto, kjer ste si lahko ogledali napovednik filma Goreči škof, v adventu pa bo tu prostor za akcijo #DeliJezusa. Na dnu spletne strani je koledar dogodkov, kjer je objavljenih 5 dogodkov, ki se bodo v kratkem odvili v naši Nadškofiji.

Skrajno desno so štirje gumbki, ki vodijo do naših profilov na družbenih omrežij: profila nadškofa na Facebooku, Twitterju in Instagramu ter Nadškofije Ljubljana v Google+ in Youtubu.

Objavljeno 14. 11. 2017

Podobni prispevki