Nadškof msgr. Stanislav Zore OFM vas pozdravlja na spletnih straneh Nadškofije Ljubljana.

Spletne strani Nadškofije Ljubljana ponujajo raznovrstne vsebine in informacije. V rubriki aktualno vas želimo seznanjati s svežimi dogodki, ki se odvijajo na ravni nadškofije. Prihajajoče dogodke lahko redno osvežene najdete v posebnem koledarju. Pod zavihkom Nadškofija najdete različne osnovne informacije naše nadškofije od tistih zgodovinskih, pa do podatkov o trenutnih škofih in o organiziranosti Nadškofije kot take. Za marsikoga bodo najbolj dobrodošli podatki o posameznih župnijah, dekanijah in arhidiakonatih.

Pod “pastoralnim” zavihkom se skrivajo  vsebine, ki so najbolj povezane živo dejavnostjo naše krajevne Cerkve. Tu naj omenimo, da ima vsak pastoralni urad tudi svojo spletno stran. Tako vas vabimo, da obiščete tudi spletne strani Tajništva pastoralne službe, Urada za laike, Urada za družine, Društva SKAM, ki je zadolžen za mladinsko pastoralo in UNIPASA, kjer skrbijo za univerzitetno pastoralo.

Zagotovo boste koristne informacije našli tudi pod ostalimi zavihki, saj podstrani prinašajo vsebine s področja duhovnosti, vzgoje in izobraževanja, dobrodelnosti, duhovnih poklicev ter medijev.

Na družbenih omrežjih pa lahko obiščete in všečkate  Facebook stran Urada za laike.

Dobrodošli torej na spletnih straneh Nadškofije Ljubljana!

Nadškof msgr. Stanislav Zore s sodelavci

Objavljeno 26. 05. 2017

Podobni prispevki