Dan pred godovnim dnevom zavetnika mladih bl. Lojzeta Grozdeta (godovni dan je 27. maj) in na predvečer binkoštnega praznika, v soboto, 26. maja 2012 bo v ljubljanski nadškofiji potekal 1. škofijski dan mladih. Srečanje se bo odvijalo v sklopu praznovanja 550. obletnice ustanovitve škofije. Srečanje bo potekalo v treh delih. Več o programu.

K praznovanju so povabljeni mladi iz cele nadškofije, kakor tudi od drugod, v kolikor imate željo zbližati se z zavetnikom mladih in se srečati ter družiti s svojimi vrstniki in v duhu mladostnega veselja obhajati bogoslužje na čast blaženemu Grozdetu in našemu priprošnjiku. Voditelji mladinskih skupin, oratorijev, skupin animatorjev, skavtski voditelji povabljeni, da spodbudite svoje skupine in pridete na praznik vere in veselja mladih ljubljanske nadškofije. Potrebna je predhodna elektronska prijava. Rok za prijave je 23. maj 2012.

v posebnem zavihku najdete raznovrstna katehetska gradiva o bl. Grozdteu, za srečanja skupin mladih oz. osebno izpopolnjevanje.   

Več na…

Objavljeno 15. 05. 2012

Podobni prispevki