Mesec marec bo posvečen postu. Tudi v tem mesecu vas vabimo na nekaj dogodkov, za katere smo že vajeni, da potekajo na daljavo.

Najprej vas vabimo na Teološki simpozij, ki bo potekal pod naslovom: Vloga očetov in moških v družinah ter njihova duhovnost v luči sv. Jožefa. V sredo, 10. marca, z začetkom ob 10. uri. 19. marca praznujemo praznik sv. Jožefa. Ta dan bomo tudi začeli Teden družine, ki bo potekal do 25. marca.

Radio Ognjišče nas vabi k radijskemu misijonu, ki bo potekal med 21. in 27. marcem. 24. marca bo ljubljanski nadškof metropolit in predsednik Slovenske škofovske konference msgr. Stanislav Zore OFM, v ljubljanski stolnici, ob 18.30 daroval sveto mašo za vse žrtve epidemije. Dan za tem, 25. marca, bomo praznovali praznik Gospodovega oznanenja.

Ob koncu meseca bomo vstopili v veliki teden, s cvetno nedeljo, 28. marca. V začetku meseca aprila bomo praznovali velikonočne praznike.

Če bi radi, da kakšen dogodek dodamo na naš koledar nam to sporočite na: [email protected]. Vabljeni, da nas spremljate na naših družbenih omrežjih: profilu nadškofa na Facebooku, Twitterju in Instagramu ter Nadškofije Ljubljana na Youtubu.

Objavljeno 07. 03. 2021

Podobni prispevki