Loading Dogodki

Škofijski urad za laike vabi na srečanje članov ŽPS in pastoralnih sodelavcev (ključarji, krasilci, bralci, izredni delivci obhajila, čistilci …), ki bo v soboto, 18. marca (za člane ŽPS in sodelavce iz II. in III. arhidiakonata oz. dekanij: Radovljica, Kranj, Šenčur, Škofja Loka, Kamnik, Domžale, Litija – Zagorje), in v soboto, 25. marca (za člane ŽPS in sodelavce iz I. in IV. arhidiakonata oz. dekanij:
Ljubljana – Center, Ljubljana – Moste, Ljubljana – Šentvid, Ljubljana – Vič/Rakovnik, Vrhnika, Cerknica, Ribnica, Grosuplje).

Srečanje bo potekalo v Zavodu sv. Stanislava, od 9.00 do 13.00 (skupno kosilo). Več informacij o vsebini srečanja bo znanih v vabilu, ki bo poslano članom ŽPS.

Župnike prosimo, da svoje člane in pastoralne sodelavce spodbudite k udeležbi in se srečanja tudi sami udeležite. Če se srečanja ne morete udeležiti na termin, določen za vašo dekanijo, ste dobrodošli
tudi na preostali razpoložljivi termin.

Prijave so zaradi lažje organizacije obvezne (najkasneje do srede pred terminom prijave), zato prosim, da svojo prisotnost sporočite na [email protected] ali na tel. številko 01/234 26 51.

Helena Šijanec,
tajnica Škofijskega urada za laike

Déli s prijatelji!