Loading Dogodki

Enoletni program Šola odnosov in odpuščanja, ki ga izvaja Ignacijev dom duhovnosti, obsega: dva duhovna vikenda, dvanajst 3-urnih delavnic, približno na tri tedne, domače delo po navodilih in osebno duhovno spremljanje.

Odnosi so ena najlepših, pa tudi najtežjih dimenzij človekovega življenja

Kadar se v njih dobro počutimo, so vir sreče tako za nas kot za našo okolico. Žal pa smo prav v odnosih mnogokrat tudi ranjeni. Takšne rane, še zlasti, če so globoke, potrebujejo posebno skrb in nego, saj zaznamujejo celotno našo bitje. Vplivajo tako na odnos do človeka, ki nas je ranil, kakor tudi na naš odnos do sebe, drugih ljudi, do sveta na splošno in do Boga. Takšne rane more pozdraviti le odpuščanje. Čeprav je odpuščanje Božja milost, pa vendar zahteva sodelovanje človeka. Je proces, ki se ne more začeti, če vanj ne vstopimo zavestno in svobodno. Šola odnosov in odpuščanja je namenjena vsem, ki bi radi izboljšali svoje odnose in/ali vstopili v proces odpuščanja.

Voditelja: p. Ivan Platovnjak DJ in ga. Sonja Pungertnik.

Program se izvaja od 8. oktobra 2021 do 12. junija 2022.
Začetni vikend: od 8. do 10. oktobra 2021, nadaljevalni vikend: od 22. do 24. aprila 2022, popoldanske delavnice: vsake tri tedne, torek od 17. do 20. ure.
Osebno duhovno spremljanje: po dogovoru enkrat mesečno.
Cena programa je 350 evrov.
Za več informacij in prijavo lahko pokličete 064 258 828. Prijava je možna tudi na tej povezavi.

Vir: Katoliška Cerkev

Déli s prijatelji!