Loading Dogodki

Letošnje škofijsko molitveno srečanje bo v soboto, 11. septembra 2021, na Brezjah. Srečanje bo potekalo pod geslom »Pripadaj, išči in se odloči«, kar na prav poseben način poudari odgovornost prav vsakega kristjana za ustvarjanje pravega ozračja, v katerem se bodo kalili novi duhovni poklici. Povabim bogoslovce, diakone, duhovnike, redovnike in redovnice, da se v čim večjem številu srečamo na Brezjah. Povabite in organizirajte prevoz za vernike in zveste molivce za duhovne poklice. Spodbudite tudi peš romanja in kolesarje, da s svojim trudom prispevajo k učinkovitosti dneva.

Prav posebej vas prosim, da bi v petek, 10. septembra, izpeljali pripravljalni postni dan (s postno postavo velikega petka) in tudi s tem pokazali, da smo pripravljeni na odpovedi za blagoslov prizadevanj za nove duhovne poklice.

V nedeljo, 12. septembra, pa vas povabim, da s pomočjo knjižice, ki jo boste ob tej priložnosti dobili na Brezjah, pri nedeljskih mašah tudi drugim vernikom predstavite spodbudo molitvenega dneva.

Hvala za molitve in pomoč pri delu za nove duhovne poklice. Se vidimo na Brezjah.

Jure Ferlež
voditelj KPP

Déli s prijatelji!