Loading Dogodki

V sredo, 7. junija 2023, ob 14.00 bo v Veliki dvorani FPPV (vhod Družina, 3. nadstropje) na Krekovem trgu 1 v Ljubljani potekalo pogovorno srečanje Ad Fontes z Ivom Boscarolom.

Na zadnjem pogovornem srečanju Ad Fontes pred poletnim premorom bo gost znani slovenski poslovnež in investitor Ivo Boscarol. V pogovoru bosta z moderatorjem mag. Iztokom Malačičem spregovorila o stanju slovenskega gospodarstva ter o tem, kaj pomeni biti podjetnik in inovator v Sloveniji. Beseda bo tekla tudi o preprekah in izzivih, ki spremljajo mladega človeka pri ustvarjanju nove podjetniške poti.

Kdo je Ivo Boscarol?
Ivo Boscarol je slovenski podjetnik in ustanovitelj podjetja Pipistrel, ki se ukvarja s proizvodnjo ultralahkih letal. Pipistrel je postal znan po svojih inovativnih in okolju prijaznih letalih, vključno z električnimi letali. Boscarol je priznan v letalski industriji in je prejel več mednarodnih nagrad za svoje dosežke. Poleg tega je tudi pilot in zagovornik trajnostne letalske industrije. V svoji karieri je Boscarol pomagal spodbujati električno letalstvo in prispeval k razvoju naprednih letalskih tehnologij.

Kaj je Ad fontes ali k (iz)virom?
Serija pogovornih večerov na FPPV, kjer mladim in starim ponudimo možnost poslušati izvire znanja, argumentiranih komentarjev in poglobljenih analiz v obliki prepoznavnih gostov ter strokovnih komentatorjev ter priložnost, da ob izviru razvijajo svoje misli, poglede ter rastejo v argumentaciji svoji stališč.

Več na spletni strani: https://www.katoliski-institut.si/

Vir: Katoliška Cerkev

Déli s prijatelji!