Loading Dogodki

15. Radijski misijon na Radiu ognjišče z naslovom Si upaš živeti? bo od 29. marca do 4. aprila.

S svojimi razmišljanji v osrednjih dnevnih govorih (ob 17. uri) bodo sodelovali: p. Anselm Grün, nadškof Marjan Turnšek, Simon Potnik, Marko Rijavec, Marjan Lampret, Peter Pučnik in Bojan Ravbar.

V kratkih govorih, svetovalnici in pogovorih bodo sodelovali še drugi duhovniki, redovniki, redovnice in laiki.

Vsak dan bosta misijonska govora ob 10.15 in 17. uri. Ponovitev bo vsak večer med 22. in 24. uro.

Posnetki bodo na voljo tudi v radijskem arhivu na spletni strani Radia Ognjišče. V času misijona bo od ponedeljka do petka maša ob 19. uri. Vsak večer ob 20. uri bo pogovorni večer, v katerem bodo lahko sodelovali poslušalci.

V času radijskega misijona je petek, 3. aprila, načrtovan kot SPOVEDNI DAN. Zato se na vse duhovnike obračamo s prošnjo po sodelovanju in organizaciji spovedovanja po dekanijah oz. župnijah. Prosimo, če je le mogoče, da se v vsaki dekaniji dogovorite za eno cerkev, kjer bo priložnost za spoved od jutra do večera (brez opoldanskega odmora). Prosimo, da na e-naslov: [email protected] ali po tel.: 01/512-11-26 sporočite do 27. marca, kje bo priložnost za prejem svete spovedi od jutra do večera, da bomo lahko pravočasno objavili seznam na naši spletni strani in v samem programu.

Vir: spletna stran Družine

Déli s prijatelji!