Radijski misijon na Radiu Ognjišče: Cerkev je mlada

Radijski misijon bo od 7. do 13. aprila 2019. S svojimi razmišljanji v osrednjih dnevnih govorih (ob 17.00) bodo sodelovali: kardinal Luis Antonio Tagle, nadškof Alojzij Cvikl, p. Marko Ivan Rupnik, Sašo Mugerli, p. Branko Cestnik, br. Jaro Knežević in p. Toni Brinjovc. V kratkih govorih, svetovalnici in pogovorih bodo sodelovali še drugi duhovniki, redovniki, redovnice in laiki.

Vsak dan bosta misijonska govora ob 10.15 in 17.00. Ponovitev bo vsak večer med 22. in 24. uro. Posnetki bodo na voljo tudi v radijskem arhivu na spletni strani Radia Ognjišče. V času misijona bo od ponedeljka do petka sveta maša ob 19.00. Vsak večer ob 20.00 bo pogovorni večer, v katerem bodo lahko sodelovali poslušalci.

V času radijskega misijona je petek, 12. aprila, načrtovan kot SPOVEDNI DAN. Zato se na vse duhovnike obračamo s prošnjo po sodelovanju in organizaciji spovedovanja po dekanijah oz. župnijah. Prosimo, če je le mogoče, da se v vsaki dekaniji dogovorite za eno cerkev, kjer bo priložnost za spoved od jutra do večera (brez opoldanskega odmora). Prosimo, da na naslov: [email protected]e.si ali po telefonu 01 512 11 26 sporočite do 5. aprila, kje bo priložnost za prejem svete spovedi od jutra do večera, da bomo lahko pravočasno objavili seznam na naši spletni strani in v samem programu.