Jesenski srečanji članov ŽPS in drugih župnijskih sodelavcev

V soboto, 10. novembra se nas je na prvem terminu srečanj članov ŽPS in župnijskih sodelavcev zbralo preko 240. Kako je srečanje potekalo, si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji!

Naslednje srečanje članov ŽPS in župnijskih sodelavcev pa bo v soboto, 24. novembra  (za člane ŽPS iz II. in IV. arhidiakonata oz. dekanij: Radovljica, Kranj, Šenčur, Tržič, Škofja Loka, Vrhnika, Cerknica, Ribnica, Grosuplje).

Srečanje bo potekalo v Zavodu sv. Stanislava, od 9.00 do 13.00. Program srečanja bo vključeval predavanje p. dr. Mirana Špeliča OFM o življenju prve Cerkve in razvoju posameznih služb v Cerkvi.

V drugem delu srečanja bo sledilo praktično usposabljanje članov ŽPS in drugih župnijskih sodelavcev, ki v župniji opravljajo posamezne cerkvene službe, zato vas prosimo, da na srečanje povabite tako člane ŽPS kot tudi župnijske sodelavce, ki v župniji opravljajo posamezne službe. Na voljo bodo skupine za naslednje službe v Cerkvi: izredni delivec obhajila, bralec Božje besede, pevec, mežnar, ključar, krasilec, katehist, tajnik ŽPS, voditelj župnijske skupine, član župnijske karitas.

Vabljeni, da se nam pridružite!

 

 

 

 

 

 

 

 

Izredni delivci obhajila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Člani karitas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katehisti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ključarji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voditelji, člani skupin v župniji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pevci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bralci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mežnarji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tajniki, člani ŽPS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krasilci