Deveti seminar USPEŠNO POSLOVNO ŽIVLJENJE

Prisrčno vabljeni na naslednji seminar o svetopisemskih načelih v poslu, ki bo potekal v soboto, 28. septembra 2019  od 10.00 do 18.00 ure v Antonovem domu, Tržaška 85, Ljubljana.

Govornika seminarja bosta Paul Bulkeley in Terry Diggines iz Velike Britanije.

Paul Bulkeley je arhitekt, ustanovitelj in lastnik uspešnega podjetja Snug Architects (www.snugarchitects.co.uk) ter ustanovitelj in vodja organizacije BizMin (www.bizmin.org), ki si prizadeva širiti načela Božjega kraljestva v poslovnem svetu. Paul je ne le odličen in v Veliki Britaniji zelo cenjen arhitekt, temveč tudi predavatelj in biblični učitelj s praktičnimi izkušnjami na področju vodenja lokalne cerkvene skupnosti.

Terry Diggines deluje kot konzultant organizacije A Call to Business (www.acalltobusiness.co.uk), v preteklosti je predaval na našem sedmem seminarju Uspešno poslovno življenje septembra 2018 v Ljubljani.

Na seminarju bomo pozornost namenili predvsem  poslovanju po svetopisemskih načelih in izpolnjevanju Božjega klica v poslovni sferi. Predavanja bodo v angleščini s slovenskim prevodom. Poleg predavanj bo na seminarju priložnost za medsebojno druženje in povezovanje.

 

PRIJAVA NA SEMINAR

Prijava na seminar je obvezna. Na seminar se lahko prijavite na spodnji povezavi.

Kotizacija za seminar znaša 22,00 € na osebo, kotizacija na zakonski par ob skupni prijavi znaša 38,00 €. Te cene veljajo za prijave do sobote, 21.9. 2019, za prijave prispele po tem datumu znaša kotizacija 27,00 € na osebo ter 48,00 € na zakonski par.

PREMIUM članom portala Kristjan v poslu nudimo 50% popusta na ceno kotizacije za seminar ter brezpalčno možnost stojnice na seminarju.

Obstoječim obiskovalcem seminarjev UPŽ nudimo možnost brezplačne udeležbe na seminarju pod pogoji posebne akcije PRIPELJI PRIJATELJA (gl. spodaj).

Registracija udeležencev bo v soboto 28.9. od 9.00 do 9.45. Med posameznimi predavanji bodo odmori za kavo in prigrizke, med dopoldanskim in popoldanskim delom seminarja pa odmor za kosilo, ki ne bo organizirano v okviru seminarja.

Na seminarju bodo tudi tokrat stojnice, kjer bodo nekateri od članov portala Kristjan v poslu predstavili svoja podjetja in dejavnosti.

 

PRIJAVI SE

Posebna akcija PRIPELJI PRIJATELJA – za obstoječe obiskovalce seminarjev UPŽ

Vsi, ki ste se kdaj v preteklosti že vsaj enkrat udeležili seminarja Uspešno poslovno življenje, imate možnost brezplačne udeležbe na naslednjem seminarju, če na seminar povabite prijatelja ali znanca, ki se v preteklosti naših seminarjev še nikoli ni udeležil. Ob prijavi navedite v opombo, koga ste na seminar povabili, vaš prijatel pa naj v opombe ob prijavi navede, kdo ga je povabil. Nov udeleženec se bo prijavil na seminar pod osnovnimi pogoji (plačilo kotizacije), udeležba obstoječega udeleženca, ki je posredoval vabilo, bo brezplačna.