Zbiranje verske statistike 2018

Dekani bodo v teh dneh prejeli obrazce Letni pregled pastoralnega dela (bogoslužni del) za leto 2018 in jih razdelili župnikom. V elektronski obliki je obrazec dosegljiv na spletni strani http://pasis.si/. Župniki naj jih vestno izpolnjene izročijo v dveh izvodih dekanom najkasneje do 15. januarja 2019. Po tem datumu bodo dekani en izvod oddali Pastoralni službi. Zaradi potrebne obdelave pri urejanju škofijske statistike in pravočasnega posredovanja podatkov vatikanskim uradom lepo prosimo, da s to obveznostjo ne zamujate.

Hkrati se vsem župnikom zahvaljujemo za hitro posredovanje izpolnjenih statističnih obrazcev Letni pregled pastoralnega dela za leto 2017/18 (oznanjevalno-karitativni del).

P.S.: Hkrati vas obveščamo, da za dekanije pripravljamo pregled verske prakse v zadnjih 50-ih letih, ki jih je moč razbrati iz vaših statističnih obrazcev, ki ste jih pošiljali pol stoletja na škofijo. V zadnjih nekaj letih so bili že obdelani in na dekanijski konferenci predstavljeni verski trendi v štirih dekanijah  (Ljubljana – Moste, Ljubljana – Šentvid, Grosuplje in Ljubljana – Vič/Rakovnik).

Tajništvo Pastoralne službe

 

 

 

2019-04-18T08:33:01+01:0010. 09. 2018|