Svetopisemski maraton

Svetopisemski maraton

Dragi prijatelj Božje besede,

leto je naokoli in ekipa organizatorjev enajstega Svetopisemskega maratona je pridno pripravljala vse potrebno, da bo med 26.1. in 1.2. branje Božje besede odmevalo noč in dan in razlivalo svojo moč na vso Slovenijo.

Vendar Svetopisemskega maratona ne moremo izvesti brez tebe. Vabimo te, da se nam tudi letos pridružiš. Pa ne zaradi nas pa tudi ne zaradi sebe, pač pa zaradi Njega, ki je Beseda sama in ki se nam želi razodevati po svoji Besedi, po Svetem pismu.

»Božja beseda dejavna, ostrejša kakor vsak dvorezen meč…« (Heb 4,12)

V ekipi smo prepričani, da bo Gospod po branju in poslušanju žive Besede nagovoril vas in mnoge druge.

 

Kako lahko sodeluješ?

Pridi in bodi del velike verige, kjer bomo kristjani vseh Cerkva neprekinjeno brali Sveto pismo. Seznam branja v katerega se lahko vpišeš in pokriješ dve urni termin se nahaja na povezavi.

Če imaš možnost, lahko organiziraš mini maraton. Ne skrbi, pomagali ti bomo, ti samo prijavi vašo skupnost in ne skrbi. Bog je velik in tudi preko mini maratonov deluje in spreminja srca mnogih.

Lahko se oglasiš na katerem izmed spremljevalnih dogodkov. Ponudba letos je res pestra in raznolika, gostje prežeti kristjani, družba pa odlična. Zato ne odlašaj in pridi.

 

Upamo, da se srečamo ob Božji besedi.

Do takrat pa obilo blagoslova,

 

Ekipa svetopisemskega maratona

Eva, Katarina, Jolanda, Jože, Matic, Matija, Mojca, Peter, Snežna, Tanja in Vanja.

2019-01-14T12:50:37+01:0014. 01. 2019|