Počitnice za mlajše odrasle

Če ste stari od 21 do 45 let, vas neokrnjena narava, najlepše plaže, kristalno čisto morje, gostoljubni domačini in super družba vabijo na enega od biserov Jadrana – otok Kaprije pri Šibeniku. Počitnice, ki so med mlajšimi odraslimi postale prava uspešnica, odlikuje pester duhovno-počitniški program po izbiri, veliko prostega časa, dobra hrana, nova prijateljstva … Prava kombinacija vsega za zelo ugodno ceno (vse všteto, tudi avtobusni prevoz, trajekt, taksa). Več informacij …

 

Termini

Prvi termin: 28. julij–4. avgust (21–35 let)
Drugi termin: 4.–11. avgust (25–39 let)

Tretji termin: 11.–18. avgust (25–39 let)

Četrti termin: 18.–25. avgust (29–45 let)

 

Mogoča ja prijava na več terminov. Izkoristite 30 EUR popusta za prijavo do 28. 2. 2019.

 

Cena:
– od 195 EUR dalje za namestitev v hiši,
– od 170 EUR dalje za namestitev v šotoru.

 

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.
Povabite vse, ki jih poznate. Vabljeni tudi zaljubljeni ali že poročeni pari.

 

PRIJAVNICA

 

Kratek opis:

Počitnice so namenjene mladim in mlajšim odraslim od 21 do 45 let. Gre za teden preprostega krščanskega življenja, ko začutimo ne samo toplino sonca, ampak predvsem toplino ljudi, ko v objemu morskih valov pozabimo na svoje življenjske viharje, ko lahko vsak dan v stvarstvu občudujemo male in velike čudeže, ko se ob ljudeh, ki jih sicer skoraj ne poznamo, kar naenkrat počutimo domače, ko pisarne, tovarne, kmetije, šole in dvorane zamenjajo zvezdnato nebo, kamnita plaža in kitara … takrat se zavemo, da nam Gospod prihaja blizu v preprostih stvareh, preprostih dejanjih in preprostih ljudeh.

 

Duhovno-počitniški program odlikuje ga pestra ponudba izzivov in dejavnosti po izbiri. Vsak pride na svoj račun, vsak je sprejet, spoštovan in ljubljen tak, kot je. Če si želite kombinirati sončenje, plavanje, sladoled, pogovor, smeh, petje, kuhanje, igro, tišino, molitev, sprehajanje, tako ob obali kot po svoji notranjosti, dobrodošli.

 

Na naših počitnicah se vsako leto spozna veliko parov. Mnogi so se že poročili, postali starši in ustanovili trdne krščanske družine. Nekaj se jih na ta korak pripravlja prav v tem času.

 

Voditeljska ekipa

Voditelj: Robert Rozman

Duhovni spremljevalci: br. Jaroslav Kneževič in sobratje kapucini

Oskrbnik: Dejan Levičnik

 

Informacije in prijave: https://kaprije.30plus.si, [email protected]

 

2019-10-09T13:54:41+01:0028. 01. 2019|