Duhovno izpopolnjevanje na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani

Študijski program Duhovno izpopolnjevanje za osebnostno in duhovno rast ter za usposabljanje spremljevalcev drugih na duhovni poti je edini univerzitetno priznan program. Obsega 40 ECTS, deset predmetov.

Več o programu si preberite na zloženki:

Zloženka – DIZP 2017

Izvaja se dve leti. Program vključuje tudi štiri praktično-izkustvene vikende. Predavanja so ob sredah, od 16.30 do 20.45. Izvajajo jih štirinajst profesoric in profesorjev Teološke fakultete.

Predavanja se bodo začela oktobra 2017. V program se lahko vpišejo diplomanti prvo ali drugo stopenjskih študijskih in višješolskih programov do 15. septembra. Število slušateljev je omejeno.

Dodatne informacije na spletni strani Teološke fakultete http://www.teof.uni-lj.si; ivan.platovnjak@teof.uni-lj.si, 051 613 373; ali referatizp@teof.uni-lj.si, 01 232 56 86. Različne informacije in odmeve na ta program lahko najdete na Googlovih spletnih straneh ali Facebooku, če vtipkate: Duhovno izpopolnjevanje. Zadnji radijski posnetek o tem študiju najdete na http://ignacijevdom.si/Duhovno-izpopolnjevanje.mp3

Dobrodošli!